itt az InoxDens Moon

Megoldás a kényelem érdekében

Gázadaptív rendszer

kisebb fogyasztás, magasabb hatékonyság, alacsony károsanyag-kibocsátás

A Supernova Savio INOXDENS MOON kondenzációs kazán lehetővé teszi a maradék hőenergia visszanyerését az égéstermékben lévő vízgőz kondenzálásával, vagyis ugyanazzal az előállított hővel kevesebb gázt fogyaszt, ráadásul az égéstermék kevesebb környezetre káros anyagot tartalmaz.

A készülék elemei és a vezérlő rendszerei, amelyekkel fel van szerelve, biztonságot és kényelmet kínálnak. A készülék energiatakarékos, ennek köszönhetően Ön is élvezheti a Supernova Savio Inoxdens Moon kazán előnyeit.

A kényelem mindig kéznél van

A ‘‘Savio Connect’’ alkalmazással

A Savio Connect alkalmazásnak köszönhetően távolról is kezelhető a kazán. Használatához szükséges a fejlett szobatermosztát mellett a Savio Connect készlet.

Hőmérséklet szabályozás távolról

A kényelem mindig kéznél van A ‘‘Savio Connect’’ alkalmazással

NOx 6

WI-FI READY

PLASTIC FREE

SAVIO CONNECT

Elektronikus égésszabályozás

InoxDens Moon

MODULÁCIÓ 1:9

25 kW - 30 kW - 35 KW

FŰTÉSI MELEGVÍZ

HASZNÁLATI MELEGVÍZ

12,8 - 15,2 - 17,0 L/min

FÖLDGÁZ / LPG

ENERGIAOSZTÁLY

A+ Energia osztály iControl rendszerrel a legalacsonyabb fogyasztás érdekében

A InoxDens Moon termékcsalád összes modelljéhez kapható az „iControl szobatermosztát” és külső hőmérséklet érzékelő, amelyek az előállított víz hőmérsékletét a külső időjárásnak megfelelően módosítják. A Wi-FI rendszer és a „The Savio Connect”alkalmazás segítségével lehetővé teszi a fűtési rendszer távoli kezelését okostelefonjával, ezáltal garantálva a felhasználó számára a maximális komfortot, optimalizálva a fogyasztást és a kazán energiaosztályát A+ -ra emelve.

Töltse le a Supernova-Savio InoxDens Moon termékismertető prospektusát

KAPCSOLATFELVÉTEL