IPARI KAZÁNOK

Az ipari kazánok jellemzően nagyobb hatásfokkal bírnak, mint a lakossági gázkazánok. A SAVIO által gyártott ipari gázkazánok felszereltsége kimagasló, és egyéni igények szerint, kaszkád rendszer is építhető belőlük.

Válassza az Ön igényeinek megfelelő készüléket

Miben tér el az ipari kazán a lakossági gázkazántól?

Jelentős különbség a lakossági gázkészülékekhez képest, hogy a SAVIO ipari kazánjai igény szerint egyedileg, vagy akár kaszkádvezérlésben is beépíthetőek,  akár 6 modul is rendszerbe kapcsolható.

Fali és álló ipari kazánok

A kazánokból rendszert alkotunk –
komfortérzés és energiatakarékosság

Napjainkban a komfortérzést és az energiatakarékosságot megköveteljük a fűtőberendezésektől. Ennek eléréséhez nem elégséges a kazán gondos kiválasztása, hanem több elem egyidejű figyelembe vételére van szükség.

A SUPERNOVA-SAVIO Ipari termékcsalád, megoldást kínál a napkollektoros rendszerekhez is, amelyek harmonikusan illeszkedve egymáshoz rendszerré állnak össze.

FUTURA DUE

FALI KÉMÉNYES FŰTŐ GÁZKAZÁN

RÖVID LEÍRÁS

Csak fűtő, magas hatásfokú ipari kondenzációs kazán, alacsony károsanyag-kibocsátású moduláló előkeverő égőfejjel és nagy teljesítményű, saválló hőcserélővel.

TERMÉKJELLEMZŐK

A SUPERNOVA-SAVIO FUTURADUE fali kéményes fűtő gázkazán kategóriájában a legmagasabb hatásfokú kazánok közé tartozik, köszönhetően az innovatív duplex hőcserélőnek. Jelenleg a Multiparva fali fűtő gázkazánoknak 54, 70, 94 valamint 115 kW teljesítményű változatai vannak forgalomban, amelyek kizárólag fűtésre szolgáló (SR) rendszerekben egyedileg is telepíthetőek, vagy a nagyobb fűtési teljesítmény elérése érdekében kaszkádvezérlésben több akár különböző teljesítményű gázkazán is összeállítható egy rendszerré.

A SUPERNOVA-SAVIO FUTURADUE a Savio legújabb fejlesztésű, magas hatásfokú, csak fűtő kondenzációs kazánja, amelyből többféle kaszkádrendszer is kialakítható.

A SUPERNOVA-SAVIO FUTURADUE kazán a megfelelő telepítési készletekkel egyedileg is telepíthető kizárólag fűtésre szolgáló (SR) rendszerekben, illetve indirekt tároló illesztésére alkalmas kialakításban (SV).

POWERCOND

NAGY HATÉKONYSÁGÚ ÁLLÓ KAZÁN

RÖVID LEÍRÁS

Nagy teljesítményű kondenzációs kazán, előkeveréses modulációs égővel és kiváló minőségű alumínium, szilícium, magnézium ötvözetű elsődleges hőcserélővel felszerelve.

TERMÉKJELLEMZŐK

Powercond egy nagy hatékonyságú, kondenzációs, modulációs álló kazán, amelyből jelenleg 4 különböző teljesítményű modell érhető el. Egyedileg és kaszkád rendszerben egyaránt telepíthetőek. A rendszerbe kötött készülékek vezérlését a kaszkádvezérlő végzi. A Powercond álló, ipari gázkazánok a hirtelen fellépő, extra nagy teljesítményigényekre is képesek rövid idő alatt, maximális rugalmassággal reagálni, köszönhetően a kiváló minőségű alumínium-szilícium-magnézium ötvözetű, primer hőcserélőjüknek.

POWERCOND 2

KASZKÁDRENDSZERŰ TELEPÍTÉSRE

RÖVID LEÍRÁS

Nagy teljesítményű kondenzációs kazán, előkeveréses modulációs égővel és alumínium, szilícium, magnézium ötvözetű elsődleges hőcserélővel felszerelve.

TERMÉKJELLEMZŐK

Powercond 2 egy nagy hatékonyságú, kondenzációs, modulációs álló kazán, amelyből jelenleg 4 különböző teljesítményű modell érhető el. Egyedileg és kaszkád rendszerben egyaránt telepíthetőek. A rendszerbe kötött készülékek vezérlését a kaszkádvezérlő végzi. A Powercond 2 álló, ipari gázkazánok a hirtelen fellépő, extra nagy teljesítményigényekre is képesek rövid idő alatt, maximális rugalmassággal reagálni, köszönhetően a kiváló minőségű alumínium-szilícium-magnézium ötvözetű, primer hőcserélőjüknek.

LETÖLTHETŐ (PDF) TERMÉKKATALÓGUS

 A 2020-as termékkatalógus tartalmazza a legfrissebb termékinformációkat, lapozzon bele Ön is.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL