Kazán tartozékok

Szobatermosztátok

Amikor modern és korszerű fűtéstechnológiáról beszélünk, akkor egyértelműen a kényelem is egy fontos szerepet kap. Arról, hogy a gázkazán által működtetett fűtésrendszer ne csak hatékony legyen, de kényelmes is, a szobatermosztátok gondoskodnak. Amikor a szobában elhelyezett termosztát hőmérsékletváltozást észlel, legyen szó hőfokcsökkenésről, vagy épp túlmelegedésről, jelet küld a kazán számára, így az működésével azon fog dolgozni, hogy ismét a szobatermosztáton beállított hőmérsékletre melegítse, vagy épp visszahűtse az ingatlant. A kazánok műszerfalának teljes vezérlését átveszi. Napi és heti programozású modulációs szobatermosztát, háttérvilágítással, öntanuló funkcióval.

 

A Savio gázkazánokhoz kiváló minőségű digitális modulációs termosztátokat kínálnak értékesítési partnereink, amik már nem csak a hőfokszabályozás beállítására képesek, de előre programozási funkcióval is rendelkeznek. Ez az jelenti, hogy egy hosszabb, akár több napos otthoni távollét után sem kell hideg otthonba hazaérkezniük, hiszen előre be lehet állítani, mikor, melyik napon kapcsoljon majd nagyobb hőfokra a szobatermosztát. Az oldalon megtalálják viszonteladóinknál megvásárolható digitális termosztát kínálatunkat. Ahhoz, hogy mindenki a maga és otthona számára legmegfelelőbb és leghatékonyabb termosztátot találhassa meg, érdemes több szempontot is figyelembe venni, és akár szakértők segítségét is kikérni. Ebben segítségükre lesznek az értékesítésipontokon dolgozó munkatársak, akik naprakész információval tudnak szolgálni az esetleges kérdésekre, és tanácsot tudnak adni, melyik szobatermosztát lehet a legalkalmasabb az önök otthonába.

Indító idomok

A gázkazánokkal történő fűtésrendszer igazán hatékony és optimális lehetőséget biztosít az otthonok számára, legyen szó már meglévő vagy épp új építésű házakról, lakásokról. Vannak a kazánoknak olyan tartozékai, melyek nélkülözhetetlenek a beüzemeléséhez, és a megfelelő működéséhez. Az indító idom is azok közé a tartozékok közé sorolható, mely hiányában nem működne a gázkazán, és az általa működtetett technológia.

60/100, 80/ 125 koncentrikus és 80/80-as elválasztott indítóidomok, ALU/PPS kialakításban és mérőcsonkokkal ellátva. A termék kialakítása peremes. A kazánok C63-as CE engedéllyel is rendelkeznek.

Kéményrendszer

A mai modern gázkazánoknak hála lehetőség van arra, hogy nagy és kényelmet biztosító teljesítményük mellet kevesebb gázt használjanak fel, mint a régi készülékek, így hosszútávon pénzt tudnak megspórolni ezen a háztartások. A Savio kazánok jó választásnak bizonyulnak erre, hiszen évtizedek óta a piacon vannak a minőségi nagy teljesítményű gázkazánjaik. A hozzájuk tartozó tartozékok esetében is erről a kiváló színvonalról beszélhetünk, jelen helyzetben a működéshez szükséges kéményrendszer elemek kapcsán.

60/100, 80/125 és 80/80-as elválasztott ALU/PPS teljes rendszert ajánlunk vásárlóink figyelmébe folyamatos raktárkészlettel és a szükséges CE engedélyekkel együtt.

Külső hőmérséklet érzékelő

A mai modern technológiát képviselő gázkazánokkal történtő fűtés lehetőséget biztosít arra, hogy fűtésszámlájuk annak ellenére csökkenjen, hogy a lakásban, házban egyenletes és folyamatos legyen a hőmérséklet. A Savio kazánok minden otthonban tudják hozni azt a magasszintű és stabil teljesítményt, amit egy gázkazántól elvárhat az ember. A tökéletes működéshez szükséges lehet számos tartozék, a kazánok mellé, ilyen a külső hőmérséklet érzékelő készülék is. 

Időjárás függő szabályozás, amivel a belső komfortot tökéletessé tehetjük akár extrém időjárás esetén is. Inovia, Rinnova és Multiparva készülékekhez.

Fűtő modul

Két vagy három fűtési kör (alacsony és magas) vezérlésére alkalmas MULTIZONE FŰTŐMODUL, amit nem csak SAVIO kazánhoz lehet csatlakoztatni. Előszerelve, dobozban, hidraulikus váltóval, szivattyúval és keverőszelepekkel szállítva.

 Akár a már meglévő otthonukat akarják modernizálni, akár új építésű ingatlanban gondolkodnak, a gázkazánokkal történő fűtésrendszer kialakítása lehet a legkényelmesebb és leghatékonyabb megoldás az egyenletes és komfortos hőmérséklet elérésére. A Savio kazánok tervezésénél és megalkotásánál is azok a szempontok voltak elsődlegesek, hogy az a vásárlókban felmerülő elvárásokat maximálisan ki tudják elégíteni a gázkazánok, és a hozzájuk beszerezhető tartozékok. A fűtő modul is egy fontos tartozéknak tekinthető a kazánok esetében.

 A gázkazánokhoz tartozó fűtő modulok kettő vagy három körös változatban érhetők el, melyeket a többféle fűtési körökhöz lehet hozzácsatlakoztatni. Az oldalon többféle Savio kazánokhoz tartozó fűtő modulok közül tudnak válogatni. Kis helyen is elhelyezhetők a modulok az ideális méretüknek köszönhetően, és hála a modern tervezésnek, igazán ízléses kialakításúak. Mivel egy viszonylag bonyolultabb működésű rendszerről van szó, a fűtő modul megvásárlása előtt mindenképp érdemes hozzáértők tanácsát, véleményét kikérni. Erre nem csak a fűtést kiépítő kivitelezőnél van lehetőségük, de üzleti partnereinknél is, így az értékesítési pontoknál nem csak vásárlása nyílik majd módjuk, de javaslatokat is kaphatnak a termékekkel kapcsolatban. Keressék az itt dolgozó munkatársakat bizalommal!

Ipari tartozékok

A FUTURADUE és a POWERCOND ipari készülékcsalád teljes tartozékrendszere, tartóállványokkal, osztógyűjtő rendszerekkel, hidraulikus váltóval és biztonsági szerelvényekkel gáz és vízoldalon egyaránt a gyors és biztonságos telepítés elősegítése érdekében.

Amennyiben otthonukba igazán stabil és egyenletes meleget szeretnénk, akkor a gázkazánnal történő fűtésrendszer kialakítása lehet a legjobb választás önöknek. Számos előnye között talán a leginkább vonzó az lehet a még csak kialakításon és vásárláson gondolkodóknak, hogy amellett, hogy egyenletes hőmérsékletet biztosít a házban, lakásban, még pénzt is megtakaríthatnak a gázszámlán. A Savio gázkazánok tökéletes választásnak bizonyulnak, hiszen évtizedek óta bizonyítanak a kazánok ezen a piacon. Az optimális működéshez ipari tartozékokra is szükségesük lehetnek.

 Nem csak a szobatermosztátok, az indító idomok, a kéményrendszer elemei, a külső hőmérséklet érzékelő, és a fűtő modulok a szükséges tartozékok, amik ahhoz kellenek, hogy a gázkazánok egységes működésű rendszert biztosítsanak az otthonokban. Vannak még egyéb ipari tartozékok, melyek ugyan úgy nélkülözhetetlenek és fontosak lehetnek, mint a fent említett elemek. Ezen az oldalon a Savio kazánokhoz kapcsolódó ipari tartozékokat találják meg széles választékban, melyek mindegyike elérhető üzleti partnereinknél. Ahhoz, hogy a megfelelő tartozékokat találják meg a gázkazánokhoz, mindenképp szakember segítségére lehet szükségük. Ebben támaszkodhatnak a fűtést kivitelező szakemberükre is, de az értékesítési pontokat is felkereshetik, hiszen az üzletekben szakképzett és segítőkész munkatársak várják a vásárlók kérdéseit. Az üzletek az ország minden megyéjében számos ponton elérhetőek, pontos címekről szintén az oldalon tud tájékozódni a térkép kereső segítségével.

Supernova-savio termékkatalógus

LETÖLTHETŐ (PDF) TERMÉKKATALÓGUS

 A 2020-as termékkatalógus tartalmazza a legfrissebb termékinformációkat, lapozzon bele Ön is.