Újgenerációs

kondenzációs gázkészülékek

Ismerje meg Ön is a háztartási és ipari kazán választékunkak!

 

Háztartási kazánok

Kondenzációs gázkészülékek

válaszd az igényednek megfelelőt

hÁZTARTÁSI KAZÁNOK

IPARI KAZÁNOK

KAZÁN TARTOZÉKOK

Ipari kazánok

FUTURA DUE

FALI KÉMÉNYES FŰTŐ GÁZKAZÁN

RÖVID LEÍRÁS

Csak fűtő, magas hatásfokú ipari kondenzációs kazán, alacsony károsanyag-kibocsátású moduláló előkeverő égőfejjel és nagy teljesítményű, saválló hőcserélővel.

TERMÉKJELLEMZŐK

A SUPERNOVA-SAVIO FUTURADUE fali kéményes fűtő gázkazán kategóriájában a legmagasabb hatásfokú kazánok közé tartozik, köszönhetően az innovatív duplex hőcserélőnek. Jelenleg a Multiparva fali fűtő gázkazánoknak 54, 70, 94 valamint 115 kW teljesítményű változatai vannak forgalomban, amelyek kizárólag fűtésre szolgáló (SR) rendszerekben egyedileg is telepíthetőek, vagy a nagyobb fűtési teljesítmény elérése érdekében kaszkádvezérlésben több akár különböző teljesítményű gázkazán is összeállítható egy rendszerré.

A SUPERNOVA-SAVIO FUTURADUE a Savio legújabb fejlesztésű, magas hatásfokú, csak fűtő kondenzációs kazánja, amelyből többféle kaszkádrendszer is kialakítható.

A SUPERNOVA-SAVIO FUTURADUE kazán a megfelelő telepítési készletekkel egyedileg is telepíthető kizárólag fűtésre szolgáló (SR) rendszerekben, illetve indirekt tároló illesztésére alkalmas kialakításban (SV).

POWERCOND

NAGY HATÉKONYSÁGÚ ÁLLÓ KAZÁN

RÖVID LEÍRÁS

Nagy teljesítményű kondenzációs kazán, előkeveréses modulációs égővel és kiváló minőségű alumínium, szilícium, magnézium ötvözetű elsődleges hőcserélővel felszerelve.

TERMÉKJELLEMZŐK

Powercond egy nagy hatékonyságú, kondenzációs, modulációs álló kazán, amelyből jelenleg 4 különböző teljesítményű modell érhető el. Egyedileg és kaszkád rendszerben egyaránt telepíthetőek. A rendszerbe kötött készülékek vezérlését a kaszkádvezérlő végzi. A Powercond álló, ipari gázkazánok a hirtelen fellépő, extra nagy teljesítményigényekre is képesek rövid idő alatt, maximális rugalmassággal reagálni, köszönhetően a kiváló minőségű alumínium-szilícium-magnézium ötvözetű, primer hőcserélőjüknek.

POWERCOND 2

KASZKÁDRENDSZERŰ TELEPÍTÉSRE

RÖVID LEÍRÁS

Nagy teljesítményű kondenzációs kazán, előkeveréses modulációs égővel és alumínium, szilícium, magnézium ötvözetű elsődleges hőcserélővel felszerelve.

TERMÉKJELLEMZŐK

Powercond 2 egy nagy hatékonyságú, kondenzációs, modulációs álló kazán, amelyből jelenleg 4 különböző teljesítményű modell érhető el. Egyedileg és kaszkád rendszerben egyaránt telepíthetőek. A rendszerbe kötött készülékek vezérlését a kaszkádvezérlő végzi. A Powercond 2 álló, ipari gázkazánok a hirtelen fellépő, extra nagy teljesítményigényekre is képesek rövid idő alatt, maximális rugalmassággal reagálni, köszönhetően a kiváló minőségű alumínium-szilícium-magnézium ötvözetű, primer hőcserélőjüknek.

SUPEREVODENS

GYŰJTŐKÉMÉNYBE KÖTHETŐ

KONDENZÁCIÓS GÁZKÉSZÜLÉKEK

RÖVID ISMERTETŐ
 • A Superevodens alacsony károsanyag kibocsájtású kondenzációs kazán, amely gyűjtőkémény esetén is biztonsággal ­használható.A készüléket már meglévő, régebbi és új fűtési rendszerekhez egyaránt könnyű telepíteni. A készülék a Multizone fűtőmodulhoz is könnyen adaptálható.

  A rekuperátor a rendszer vizét a füstgázokból származó hőenergiával előmelegíti. Ez a hőenergia a hagyományos készülékek esetében a környezetbe távozik.

  A vízhűtéses égő lehetővé teszi a nagy hatékonyságú égést a károsanyag-kibocsátás korlátozása mellett (NOx 6).

TULAJDONSÁGOK
 • Magas hatásfok
 • Vízhűtéses égő
 • Réz primer hőcserélő nagy felülettel és párhuzamos
  vízjáratokkal
 • Alumínium füstgázoldali hőcserélő
 • INOX használati melegvíz hőcserélő
 • Nagy teljesítményű, alacsony fogyasztású szivattyú
 • Digitális vezérlőpanel háttérvilágítással
 • Moduláló ventilátor
 • Beépített by-pass szelep
 • 10 literes tágulási tartály

GÁZKÉSZÜLÉK CSERE

TÁRSASHÁZI GYŰJTŐKÉMÉNY ESETÉN

Pontokba szedve, érthetően, röviden összefoglaltuk a teendőket, amennyiben szeretne belevágni a készülékcsere engedélyeztetésébe.

Kazán tartozékok

Szobatermosztátok
Indító idomok
Kéményrendszer
Külső hőmérséklet érzékelő
Fűtő modul
Ipari tartozékok

Supernova-savio termékkatalógus

LETÖLTHETŐ (PDF) TERMÉKKATALÓGUS

 

A 2020-as termékkatalógus tartalmazza a legfrissebb termékinformációkat, lapozzon bele Ön is.

 

KAPCSOLATFELVÉTEL